Известие

Collapse
No announcement yet.

Добавки за дизел?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    Това е много скъпо
    Идва по ~ 2,5лв. на резервоар. Кое му е скъпото?
    sigpic Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115h.p.

Comment

Първоначално публикувано от djaraliiski Покажи съобщение
      Идва по ~ 2,5лв. на резервоар. Кое му е скъпото?
      Ми аз не купувам резервоар, a разфасовките са скъпи

Comment

Под 15 лв литър?

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
          Под 15 лв литър?
          По спомен около 12лв. за литър (това за бутилката без дозатор). Бутилката с дозатор пак по спомен около 16лв. литъра.

Comment

Първоначално публикувано от djaraliiski Покажи съобщение
            По спомен около 12лв. за литър (това за бутилката без дозатор). Бутилката с дозатор пак по спомен около 16лв. литъра.
            Това е за цената, някой пак се изказа неподготвен

По принцип знам, че има обикновено 2Т масло по около 6лв. литъра, но ще проверя сега как е

Comment

Аз лично съм ползвал BARDAHL Injector Cleaner 6 in 1 като тази се слага в 20 литра резервоар, аз налях 15 и я сложих, защото не съм карал до израсходване на резервата. След каране по околовръстното с 2500 оборота за да се прочисти като хората, като ефект мога да кажа, че колата заработи по тихо и стабилно и при рязко подаване на газ до ламарината нямаше почти дим, а само мараня, но след 1 месец ефекта поизчезна, та явно си трябва да се слага всеки месец или да се вземе другата опаковка 5 литровата която е за ежемесечно използване.
              Fiat Bravo II 1.4 16v

Comment

По принцип знам, че има обикновено 2Т масло по около 6лв. литъра, но ще проверя сега как е
                Беше въпрос, не изказване. Може да не ми отговаряш споко.

Comment

Да, нали за нея питаше колегата.

Comment

Започнах да използвам Bardahl BDC, като ползвам само него.

Сложих доза малко над лятната, защото не знаех колко точно ще отиде в резервоара.

Обаче имам чувството, че колата започна да "трака" повече,т.е. типичен дизел стана.

Има ли да мине време (или километри работа), в което добавката трябва да има ефект или не това 'тракане' може да е съвпадение?
                    156 Sportwagon 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от potrebitel22 Покажи съобщение
                      Започнах да използвам Bardahl BDC, като ползвам само него.

Сложих доза малко над лятната, защото не знаех колко точно ще отиде в резервоара.

Обаче имам чувството, че колата започна да "трака" повече,т.е. типичен дизел стана.

Има ли да мине време (или километри работа), в което добавката трябва да има ефект или не това 'тракане' може да е съвпадение?
                      Съвпадение според мен колега, от как взех Алфата миналата година, само веднъж 40лв нафта съм изгорил без бардал, иначе слагам редовно и винаги малко повече, не го дозирам перфектно и си работи пущината без проблеми, да чукна на дърво... Веднъж на 5-6000км слагам и от оня дето е за 20л нафта за чистенето

Comment

Първоначално публикувано от Travel_Mate Покажи съобщение
                        Съвпадение според мен колега, от как взех Алфата миналата година, само веднъж 40лв нафта съм изгорил без бардал, иначе слагам редовно и винаги малко повече, не го дозирам перфектно и си работи пущината без проблеми, да чукна на дърво... Веднъж на 5-6000км слагам и от оня дето е за 20л нафта за чистенето
                        И според мен е съвпадение.К каквото и да сипя дали TDA,BDC или 2Т масло работи еднакво мазно,ако нищо не съм сипал маи само подпушва повечко.
                        Какъв е ефектът от тази другата,която е за през 5-6000км и има ли въобще някаква разлика
                        Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщение
                          И според мен е съвпадение.К каквото и да сипя дали TDA,BDC или 2Т масло работи еднакво мазно,ако нищо не съм сипал маи само подпушва повечко.
                          Какъв е ефектът от тази другата,която е за през 5-6000км и има ли въобще някаква разлика
                          Разликата, която аз поне усетих е , че леко утихва двигателя и гаси като бензин, без грам притрисане... не съм разглобявал да чистя клапи

Comment

Working...
                          X